erikapalmberg.blogg.se

Hej!! Denna blogg kommer vara små idéer till er, olika arbeten som läggs upp. En blogg som vi har inom skolan. Kram på er och ha det så trevligt.

Opponering Vårsalong

Publicerad 2017-06-05 16:09:55 i Allmänt,

Torsdagen den 1 juni så hade vi vårsalong. Vi skapade våra egna monters och skulle skriva var sina opponering till en i ettan och en i tvåan. 
Jag valde Fanny V i ettan eftersom hon gjorde en monter som representerade alla hennes arbeten, hon delade upp och skapade två montrar i en. Fick in färgerna på ett väldigt fint sätt och valde sina färger efter hur hennes produkter såg ut. Hon hade en röd tråd genom hela presentationen. Gav fint intryck och fångade ens blick och intresse. 
I tvåan valde jag Hannah B, eftersom hon hade inte gjort som alla andra, utan skapat sin egna monter på ett väldigt fint sätt. Samma där med att allt gick i en röd tråd och skapade ett intresse och, fick många ställen att vila ögonen på. Lagom stora tavlor och hon fick in lugnet och hennes budskap med fotografiet på ett väldigt fint och intressant sätt. 
 
// Erika 

Om

Min profilbild

Erika Palmberg

En blogg inom skolan. Det kommer upp olika bilder och fakta om arbeten som jag kommer visa för mina lärare och er andra som läser min blogg! Hoppas ni gillar det, kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela