erikapalmberg.blogg.se

Hej!! Denna blogg kommer vara små idéer till er, olika arbeten som läggs upp. En blogg som vi har inom skolan. Kram på er och ha det så trevligt.

Process "Ljus och Skugga"

Publicerad 2017-09-24 16:30:51 i Allmänt,

Vi satte igång med att prata och bolla idéer. Vi kom fram till idéen och satte igång direkt. 
Fick en tavla av Merete som vi fick bygga ihop tillsammans. Sedan rev vi sönder duken till hälften, började måla havla sidan med grå/svart och vita färger. På den övervikta delen målade vi svart samt ramen som syns. 
Sedan blandade vi en blodröd färg som vi spädde ut med vatten för att få det mer rinnigt och lika blod. 
Vi hällde den blodröda färgen under fliken så det började rinna. Därefter skapade vi ett hjärta av aluminium och målade det i samma röda färg. Vi limmade fast aluminiumbitar fast på tavlan som vi målade svarta, för att få tavlan att sticka ut lite mer. När allt hade torkat sydde vi fast hjärtat i tavlan under fliken så fliken stod ut mer.
 
   ---  --- 
 
 ---  --- 
 
 ---  --- 
 
 
När allt hade torkat, började vi fundera på vart vi skulle hänga tavlan och hur vi skulle sätta med ljus och skugga. Vi hängde tavlan utanför lärarnas arbetsrum och lånade lampor från Kenzo så vi fick fram ljuset och skuggan på ett tydligare sätt. 
 
 --- 
 
Klart!
  
             
 
 
 
 
 
 
 

Antonym

Publicerad 2017-09-04 20:48:22 i Allmänt,

Idag fick vi en ny uppgift som är Antonym-Beskriv det motsatta. 
Jag blev i grupp med Alice och Michaela, vi fick ljus/skugga. Vi fick se ett klipp av Merete där det var några som var med i en tävling och gjorde denna "uppgiften" och där av börja vi bolla lite idéer med varandra och blev överrens om att göra ett verk tillsammans som grupp.
 
 

Om

Min profilbild

Erika Palmberg

En blogg inom skolan. Det kommer upp olika bilder och fakta om arbeten som jag kommer visa för mina lärare och er andra som läser min blogg! Hoppas ni gillar det, kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela