erikapalmberg.blogg.se

Hej!! Denna blogg kommer vara små idéer till er, olika arbeten som läggs upp. En blogg som vi har inom skolan. Kram på er och ha det så trevligt.

Ett objekt i 10 olika bilder !!

Publicerad 2015-09-27 20:24:31 i inredning och design,

Jag valde äpple, tyckte det var enkelt objekt att rita av. Använde mig av olika material och färger. 
Jag döpte vissa äpplen utöver hur dom ser ut som höst äpplet, får äpplet, regnbågs äpplet, hus äpplet och jul äpplet.
Materialen jag använde mig av var bomull, egen plockade löv, vanlig blyerts, kräm färg, silkes papper, tidningsblommor och färgkritor. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alvar Aalto

Publicerad 2015-09-16 20:34:58 i inredning och design,

Alvar Aalto är född den 3 februari 1898 i Finland och dog den 11 maj 1976. 
Han var en finläsk arkitekt och formgivare, han grundare ett företag som hette Artek. Det var en inredningsfirma för att kunna sälja sina egna produkter. 
 
Jag blev intresserad av hans produkter för han gick sin egen väg. Aaltos produkter följer inga raka linjer som ni kan se på bilden. Han har valt en väldigt mjukstil som intresserar mig och jag tycker sånt matchar. Man kan använda dessa som t.ex matskålar, ljuslyktor eller bara som prydnad. Jag har bara olika nyanser av blått men det finns många olika färger som man kan välja t.ex blått, grönt, rökfärgat, rosa m.m. 
Dessa produkter är designade år 1936 och tillverkas ännu idag. 
 
 
 

Egen ritad lägenhet en 1:a

Publicerad 2015-09-14 16:44:00 i inredning och design,

Våran uppgift gick ut på att vi skulle göra en egen lägenhet på 45 kvadratmeter. Vilket var väldigt svårt. I en 1:a som ni vet har man inte mer än 3 rum, kök, badrum och allrum. Min lägenhet ser ut så här. Hoppas det gav någon ide till er!!
 
 
 

Om

Min profilbild

Erika Palmberg

En blogg inom skolan. Det kommer upp olika bilder och fakta om arbeten som jag kommer visa för mina lärare och er andra som läser min blogg! Hoppas ni gillar det, kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela